CONSULTANȚĂ ONLINE

Echipa INTERGROUP ENGINEERING pune la dispoziția dumneavoastră expertiza sa, rezultată din experiența de peste 10 ani în scrierea și implementarea de proiecte finanțate din fonduri europene nerambursabile.

Un prim pas în procesul de consultanță este stabilirea eligibilității ideii dumneavoastră de proiect și a situației dumneavoastră în fapt.

Doriți să verificați eligibilitatea ideii dumneavoastră de proiect? Completați formularul de consultanță online! În maxim 48 de ore, un consultant vă va contacta pentru a vă oferi informații referitoare la programul de finanțare în cadrul căruia puteți aplica.

Informațiile cuprinse în formular sunt strict necesare pentru verificarea eligibilității și încadrarea corectă a proiectului dumneavoastră.

Garantăm confidențialitatea datelor furnizate!

Profesionalismul și flexibilitatea ne permit să vă oferim soluții rapide și personalizate, în funcție de necesitățile dumneavoastră!

FORMULAR VERIFICARE ELIGIBILITATE

  Nume și Prenume solicitant:

  Denumirea firmei(pentru pers. juridice):

  Cod CAEN principal al firmei:

  Adresa sediului social al firmei:

  Adresa de email:

  Număr telefon:

  Numărul de angajați (anul curent / an anterior):

  Domeniul de activitate/ Codul CAEN pe care doriți să aplicați:

  Idee de afacere / investiție:

  (Vă rugăm să ne trimiteți o descriere cât mai detaliată pentru a evita eventualele neînțelegeri)

  Locația unde se dorește să se realizeze investiția:

  Vă rugăm să ne precizați informații legate de terenul pe care se dorește să se realizeze investiția (dacă este teren concesionat sau teren aflat în proprietatea privată a firmei sau a dumneavoastră, dacă este teren liber sau există construcții). În cazul în care există construcții vă rugăm să precizați scopul acestora.

  Ați mai accesat fonduri pentru același domeniu de activitate, pe aceeași firmă?

  Care este bugetul investiției în cadrul proiectului propus (în Ron/Euro)?

  By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

  <img src=”https://www.intergroup.ro/wp-content/uploads/2015/10/log4.png” alt=”Consultanta fonduri europene”>Companie înfiinţată în anul 2000, cu scopul de a furniza servicii de consultanta fonduri europene, proiectare şi asistenţă tehnică, pentru diverse categorii de beneficiari (instituţii publice sau private), în cadrul unor proiecte complexe de infrastructură, derulate atât din fonduri proprii ale beneficiarilor, cât şi cu sprijin financiar nerambursabil, din partea Uniunii Europene.Experienţa societăţii s-a îmbogăţit permanent, pe parcursul celor 14 ani de activitate, INTERGROUP ENGINEERING S.R.L. oferind, în prezent, consultanta fonduri europene la cele mai înalte standarde de professionalism.

   

  Consultanta fonduri europene

  Contact

  Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

  Start typing and press Enter to search