DESPRE NOI

Companie înfiinţată în anul 2000, cu scopul de a furniza servicii de consultanta, proiectare şi asistenţă tehnică, pentru diverse categorii de beneficiari (instituţii publice sau private), în cadrul unor proiecte complexe de infrastructură, derulate atât din fonduri proprii ale beneficiarilor, cât şi cu sprijin financiar nerambursabil, din partea Uniunii Europene (consultanta fonduri europene).

Experienţa societăţii s-a îmbogăţit permanent, INTERGROUP ENGINEERING S.R.L. oferind, în prezent, servicii la cele mai înalte standarde de profesionalism.

Suntem partenerul ideal dacă v-aţi propus accesarea de fonduri nerambursabile pentru proiectul dumneavostră. Indiferent de tipul de proiect, elaborăm pentru dumneavoastră întreaga documentaţie necesară pentru solicitarea finanţării și vă ajutăm să obţineţi fonduri sau să participaţi la proiecte cu componentă nerambursabilă.

Fondurile europene nerambursabile sunt deosebit de birocratice și netransparente. Foarte ușor cineva se poate pierde in hăţișul de hotarâri.

De aceea serviciile profesioniste de consultanta fonduri europene va sunt indispensabile.

Monitorizăm permanent noile oportunităţi de finanţare aparute şi transmitem informaţiile personalizat fiecaruia dintre clientii nostri. În acest mod, aceştia au posibilitatea de a alege cea mai bună soluţie în raport cu necesităţile de finanţare identificate.

Ne adaptăm cerinţelor clienţilor şi identificăm oportunităţile de finanţare disponibile atât din surse interne cât şi externe. Variantele de finanţare din surse interne se referă atât la Programele Structurale şi de Investiţii cât şi la fondurile alocate de Guvernul României prin diverse programe.

Finanţările externe provin atât din programe cu aplicare directă la Uniunea Europeană cât şi din diverse alte Granturi finanţate în parteneriat cu alte state (ex. Granturile SEE şi Norvegiene, Fondul Elveţian, etc.).

Descărcați prezentarea companiei noastre AICI.

VALORILE NOASTRE

Acţionăm cu convingerea că TIMPUL ESTE IMPORTANT. Ne mobilizăm pentru a obţine mai rapid o soluţie validă la cererile clientului. Priorităţile lui devin priorităţile noastre.

Ştim că, în afaceri, ÎNCREDEREA ESTE ESENŢIALĂ.

Analizăm în profunzime fiecare caz în parte, găsim cele mai bune soluţii şi vorbim prin fapte.

Ştim că INFORMAŢIA ESTE FACTORUL CHEIE.

Excelenţa are la bază un management competitiv al cunoştinţelor.

Investim o parte însemnată din resursele şi eforturile noastre pentru a ne lărgi şi aprofunda pregătirea şi pentru a fi permanent informaţi cu privire la schimbările din ariile de activitate.

Considerăm că VIZIUNEA ESTE UNUL DIN FUNDAMENTELE SUCCESULUI.

Privim în ansamblu fenomenul de afaceri şi întrevedem posibilităţile de dezvoltare a serviciilor integrate în întâmpinarea nevoilor variate şi mereu în schimbare ale clienţilor.

Apreciem CALITATEA ŞI PROFESIONALISMUL.

Experienţa ne obligă să facem din conduita responsabilă şi din calitatea superioară a serviciilor standarde ale activităţii noastre. În plus, căutăm permanent să ne autodepăşim. Succesul prezent şi viitor al partenerilor noştri este responsabilitatea noastră neîntreruptă.

Socotim că, în afaceri, PREŢUL TREBUIE SĂ FIE ECHITABIL. Serviciile au preţuri echilibrate. Urmărim mereu cel mai just raport între onorarii şi calitatea superioară a serviciilor.

În realizarea obiectivelor de afaceri SUNTEM RESPONSABILI SOCIAL.

Adevăratul succes presupune şi eforturi de transformare în bine a societăţii, precum şi grija faţă de mediu.

AVEM ACELEAŞI VALORI

De aceea, credem că acest moment este începutul unui parteneriat câştig-câştig şi suntem convinşi că vă veţi bucura de alegerea de a întreprinde paşi importanţi în afaceri alături de noi.

CONTRIBUȚIE LA SUCCES

INTERGROUP ENGINEERING S.R.L. vine în sprijinul ideii dumneavoastră de proiect cu experienţa solidă a celor 52 de specialişti angajaţi ai companiei, precum şi cu cea a celor 27 de colaboratori (arhitecti, ingineri, experţi).

În perioada anilor 2008 – 2011, atât prin eforturi financiare proprii, cât şi în urma accesării unor finanţări nerambursabile din fonduri structurale, INTERGROUP ENGINEERING S.R.L. şi-a creat o bază tehnico-materială solidă, prin achiziţia de programe software de ultima generaţie şi echipamente harware cu performanţe ridicate.

De asemenea, în anul 2010 a fost îmbogăţită şi flota auto a companiei, lucru ce a contribuit la creşterea mobilităţii echipelor de experţi ai companiei, eficientizând la maxim procesul de colectare a datelor direct de la faţa locului.

De la înfiinţare şi până în prezent INTERGROUP ENGINEERING S.R.L. a contractat şi depus, pentru clienţii săi, peste 290 de proiecte din domenii de activitate variate în valoare de peste 1,7 miliarde euro.

Discussing chart

HARTA PROIECTE INTERGROUP ENGINEERING

harta_RO-YTG

Toate proiectele de investiţie elaborate de companie au fost finalizate respectându-se soluţiile tehnice proiectate de specialiştii noştri şi în limitele bugetelor estimate.

Seriozitatea companiei şi responsabilitatea cu care sunt elaborate documentaţiile de finanţare sunt garantate de poliţa de asigurare de răspundere civilă profesională, prin care INTERGROUP ENGINEERING S.R.L. poate acoperi orice eventuală pagubă pricinuită clienţilor săi.

100_proiectanti_top_2013
DIPLOMA%20ITG,%20LOC%209

<img src=”https://www.intergroup.ro/wp-content/uploads/2015/10/log4.png” alt=”Consultanta fonduri europene”>Companie înfiinţată în anul 2000, cu scopul de a furniza servicii de consultanţă fonduri europene, proiectare şi asistenţă tehnică, pentru diverse categorii de beneficiari (instituţii publice sau private), în cadrul unor proiecte complexe de infrastructură, derulate atât din fonduri proprii ale beneficiarilor, cât şi cu sprijin financiar nerambursabil, din partea Uniunii Europene.Experienţa societăţii s-a îmbogăţit permanent, pe parcursul celor 14 ani de activitate, INTERGROUP ENGINEERING S.R.L. oferind, în prezent, consultanta fonduri europene la cele mai înalte standarde de professionalism.

Consultanta fonduri europene

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Start typing and press Enter to search