DEZVOLTARE INTEGRATA COMUNA OGREZENI, JUDETUL GIURGIU – MODERNIZARE DRUMURI COMUNALE, BAZA SPORTIVA, RETELE DE CANALIZARE SI STATIE DE EPURARE

 In PNDR

DEZVOLTARE INTEGRATA COMUNA OGREZENI, JUDETUL GIURGIU – MODERNIZARE DRUMURI COMUNALE, BAZA SPORTIVA, RETELE DE CANALIZARE SI STATIE DE EPURARE

Descriere: Lucrarile de modernizare ale drumurilor locale sunt amplasate in intravilanul comunei OGREZENI si asigura legatura locuitorilor la DJ412A, conform planului de incadrare in zona. Lucrarile propuse se vor executa pe traseul existent al strazilor care asigura acces la DJ412A. Lucrarile propuse in cadrul proiectului de modernizare a drumurilor se incadreaza  in  PUG-ul comunei.Lungimea totala a drumurilor propuse spre modernizare este de 5383.81 m.

Lucrarile propuse in prezenta documentatie sunt amplasate in incinta bazei sportive Balasoieni  si a Scolii Generale nr.2, comuna Ogrezeni,  judetul Ialomita. In prezent pe amplasamentul respectiv, exista un teren de fotbal omologat pentru competitii, fara dotari minimale (vestiare, grupuri sanitare), cu o imprejmuire destul de degradata. Accesul este lesnicios si amplasamentul fata de localitate si vecinatati este oportun.

Reţeaua de canalizare se va amplasa în lungul tramei stradale, pe străzile Jupeşti (DJ 412A), str. Bengeşti şi pe drumul până la staţia de epurare, terenuri aflate în domeniul public.

Investitie totala: 2.500.000 Euro

Beneficiar: Comuna Ogrezeni, Judetul Giurgiu

Calitatea in care am participat in cadrul contractului: Consultant 100%

Consultanta fonduri europene. Companie înfiinţată în anul 2000, cu scopul de a furniza servicii de consultanta fonduri europene, proiectare şi asistenţă tehnică, pentru diverse categorii de beneficiari (instituţii publice sau private), în cadrul unor proiecte complexe de infrastructură, derulate atât din fonduri proprii ale beneficiarilor, cât şi cu sprijin financiar nerambursabil, din partea Uniunii Europene.Experienţa societăţii s-a îmbogăţit permanent, pe parcursul celor 14 ani de activitate, INTERGROUP ENGINEERING S.R.L. oferind, în prezent, consultanta fonduri europene la cele mai înalte standarde de profesionalism. Suntem partenerul ideal dacă v-aţi propus accesarea de fonduri nerambursabile pentru proiectul dumneavostră. Indiferent de tipul de proiect, elaborăm pentru dumneavoastră întreaga documentaţie necesară pentru solicitarea finanţării și vă ajutăm să obţineţi fonduri sau să participaţi la proiecte cu componentă nerambursabilă. Fondurile europene nerambursabile sunt deosebit de birocratice și netransparente. Foarte ușor cineva se poate pierde in hăţișul de hotarâri. De aceea serviciile profesioniste de consultanta fonduri europene va sunt indispensabile. Ne adaptăm cerinţelor clienţilor şi identificăm oportunităţile de finanţare disponibile atât din surse interne cât şi externe. Variantele de finanţare din surse interne se referă atât la Programele Structurale şi de Investiţii cât şi la fondurile alocate de Guvernul României prin diverse programe.

Consultanta fonduri europene

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Start typing and press Enter to search