EFICIENTIZARE ENERGETICA COLEGIUL TEHNIC NATIONAL ALEXANDRU IOAN CUZA

 In POR 2014-2020, Povesti Succes

Titlu proiect: EFICIENTIZARE ENERGETICA COLEGIUL TEHNIC NATIONAL ALEXANDRU IOAN CUZA

Descriere: Obiectivul General al proiectului este reducerea emisiilor de carbon prin eficientizarea energetică a clădirilor publice în care funcționează Colegiul Tehnic National Alexandru Ioan Cuza.

O.S.1 Creșterea eficienței energetice a clădirilor aferente Colegiului Tehnic National Alexandru Ioan Cuza, din Strada Trei Ierarhi nr. 10, Ploiești, prin reabilitarea termică și implementarea unui iluminat eficient energetic, în termen de 11 luni de la semnarea contractului de finanțare. Pentru îndeplinirea O.S.1 se vor lua o serie de măsuri, dintre care amintim realizarea: – Sistemului constructiv pentru termoizolarea faţadelor, exclusiv soclul; – Lucrărilor de tâmplărie termorezistenta pentru goluri in faţada – Sistem constructiv pentru termoizolarea planşeului peste etajul 2 – Sistemului constructiv pentru termoizolarea soclului – Lucrărilor de eficientizare a consumului de energie electrica pentru iluminat.

O.S.2 Scăderea consumului energetic primar al clădirilor aferente Colegiului Tehnic National Alexandru Ioan Cuza, din strada Trei Ierarhi nr. 10, Ploiești, prin utilizarea resurselor de energie regenerabilă – pompa de căldură și panouri fotovoltaice, în termen de 11 luni de la semnarea contractului de finanțare. Pentru îndeplinirea O.S.2 se vor lua o serie de măsuri, dintre care amintim realizarea: – Sistem de producţie energie termica din surse regenerabile – Sistem de producţie energie electrica din surse regenerabile.

Investitie totala: 4.529.844,80 lei cu TVA

Beneficiar: UAT Municipiul Ploiesti

Calitatea in care am participat in cadrul contractului: Consultanta si proiectare.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Start typing and press Enter to search