EFICIENTIZARE ENERGETICA – LICEUL TEHNOLOGIC DE SERVICII SFANTUL APOSTOL ANDREI IN MUNICIPIUL PLOIESTI

 In POR 2014-2020, Povesti Succes

Titlu proiect: EFICIENTIZARE ENERGETICA – LICEUL TEHNOLOGIC DE SERVICII SFANTUL APOSTOL ANDREI IN MUNICIPIUL PLOIESTI

Descriere: Obiectivul General al proiectului este reducerea emisiilor de carbon prin eficientizarea energetică a clădirii publice aferente Sălii de sport a Liceulul tehnologic și de servicii Sf Apostol Andrei.

O.S.1 Creșterea eficienței energetice a clădirii aferente Sălii de sport a Liceulul tehnologic și de servicii Sf Apostol Andrei, din aflata in Aleea Deditel nr. 4, Municipiul Ploiesti, în termen de 11 luni de la semnarea contractului de finanțare. Pentru îndeplinirea O.S.1 se vor lua o serie de măsuri, dintre care amintim realizarea: – Sistemului constructiv pentru termoizolarea fațadelor, exclusiv soclul; – Tâmplăria termorezistentă pentru goluri în fațadă; – Sistem constructiv pentru termoizolarea terasei; – Sistem constructiv pentru termoizolarea soclului; – Lucrările de eficientizare a consumului de energie electrică pentru iluminat.

O.S.2 Scăderea consumului energetic primar al clădirii Sălii de sport a Liceulul tehnologic și de servicii Sf Apostol Andrei, din aflata in Aleea Deditel nr. 4, Municipiul Ploiesti, în termen de 11 luni de la semnarea contractului de finanțare, prin utilizarea resurselor de energie regenerabilă – pompa de căldură și panouri fotovoltaice, în termen de 11 luni de la semnarea contractului de finanțare. Pentru îndeplinirea O.S.2 se vor lua o serie de măsuri, dintre care amintim realizarea: – Sistem de producţie energie termica din surse regenerabile – Sistem de producţie energie electrica din surse regenerabile.

Investitie totala: 1.283.168,04 lei cu TVA

Beneficiar: UAT Municipiul Ploiesti

Calitatea in care am participat in cadrul contractului: Consultanta si proiectare.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Start typing and press Enter to search