EFICIENTIZARE ENERGETICA SCOALA GIMNAZIALA GEORGE COSBUC

 In POR 2014-2020, Povesti Succes

Titlu proiect: EFICIENTIZARE ENERGETICA SCOALA GIMNAZIALA GEORGE COSBUC

Descriere: Obiectivul General al proiectului este reducerea emisiilor de carbon prin eficientizarea energetică a clădirii publice aferente Școlii Gimnaziale George Coşbuc.

O.S.1 Creșterea eficienței energetice a clădirii aferente Școlii Gimnaziale George Coşbuc, din pe strada Alexandru Lăpușneanu, nr. 17, municipiul Ploieşti, în termen de 11 luni de la semnarea contractului de finanțare. Pentru îndeplinirea O.S.1 se vor lua o serie de măsuri, dintre care amintim realizarea: – Sistemului constructiv pentru termoizolarea faţadelor, exclusiv soclul; – Tâmplăria termorezistentă pentru goluri în fațadă; – Sistem constructiv pentru termoizolarea planseului peste etajul 1; – Sistem constructiv pentru termoizolarea soclului; – Lucrările de eficientizare a consumului de energie electrică pentru iluminat.

O.S.2 Scăderea consumului energetic primar al clădirii Școlii Gimnaziale George Coşbuc, din pe strada Alexandru Lăpușneanu, nr. 17, municipiul Ploieşti, în termen de 11 luni de la semnarea contractului de finanțare, prin utilizarea resurselor de energie regenerabilă – pompa de căldură și panouri fotovoltaice, în termen de 11 luni de la semnarea contractului de finanțare. Pentru îndeplinirea O.S.2 se vor lua o serie de măsuri, dintre care amintim realizarea: – Sistem de producţie energie termica din surse regenerabile – Sistem de producţie energie electrica din surse regenerabile.

Investitie totala: 1.773.694,59 lei cu TVA

Beneficiar: UAT Municipiul Ploiesti

Calitatea in care am participat in cadrul contractului: Consultanta si proiectare.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Start typing and press Enter to search