Faza SF “EXTINDERE DISTRIBUTIE DE GAZE NATURALE ÎN MUNICIPIUL SIGHETU MARMAŢIEI, JUDETUL MARAMUREŞ”

 In POS-CCE

Faza SF “EXTINDERE DISTRIBUTIE DE GAZE NATURALE ÎN MUNICIPIUL SIGHETU MARMAŢIEI, JUDETUL MARAMUREŞ”

Descriere: Investiţia ce urmează a fi realizata de concesionarul de gaze cuprinde Reţeaua de distribuţie a gazelor naturale în regim de medie presiune.

Obiecte proiectate:

reţea de distribuţie De 63 – 180 mm – 27.296 m

branşamente Dn 32 mm – 1244 buc. – 6.805 m

înlocuirea regulatorilor existenţi de presiune joasa/presiune redusa cu regulatori cu dubla acţionare reţeaua se transforma din reţea de redusa în reţea de medie – 1100 buc.

Investitie totala: 2.072.238 Euro

Beneficiar: S.C. BERG SISTEM GAZ S.A. BUCURESTI

Calitatea in care am participat in cadrul contractului:  Proiectant general şi Consultanta

Consultanta fonduri europene. Companie înfiinţată în anul 2000, cu scopul de a furniza servicii de consultanta fonduri europene, proiectare şi asistenţă tehnică, pentru diverse categorii de beneficiari (instituţii publice sau private), în cadrul unor proiecte complexe de infrastructură, derulate atât din fonduri proprii ale beneficiarilor, cât şi cu sprijin financiar nerambursabil, din partea Uniunii Europene.Experienţa societăţii s-a îmbogăţit permanent, pe parcursul celor 14 ani de activitate, INTERGROUP ENGINEERING S.R.L. oferind, în prezent, consultanta fonduri europene la cele mai înalte standarde de profesionalism. Suntem partenerul ideal dacă v-aţi propus accesarea de fonduri nerambursabile pentru proiectul dumneavostră. Indiferent de tipul de proiect, elaborăm pentru dumneavoastră întreaga documentaţie necesară pentru solicitarea finanţării și vă ajutăm să obţineţi fonduri sau să participaţi la proiecte cu componentă nerambursabilă. Fondurile europene nerambursabile sunt deosebit de birocratice și netransparente. Foarte ușor cineva se poate pierde in hăţișul de hotarâri. De aceea serviciile profesioniste de consultanta fonduri europene va sunt indispensabile. Ne adaptăm cerinţelor clienţilor şi identificăm oportunităţile de finanţare disponibile atât din surse interne cât şi externe. Variantele de finanţare din surse interne se referă atât la Programele Structurale şi de Investiţii cât şi la fondurile alocate de Guvernul României prin diverse programe.

Consultanta fonduri europene

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Start typing and press Enter to search