„REALIZAREA PARCULUI MUNICIPAL PLOIESTI VEST INCLUSIV A CAILOR DE ACCES SI A RETELELOR EDILITARE SPECIFICE – PARC MUNICIPAL PLOIESTI VEST”

 In POR

„REALIZAREA PARCULUI MUNICIPAL PLOIESTI VEST INCLUSIV A CAILOR DE ACCES SI A RETELELOR EDILITARE SPECIFICE – PARC MUNICIPAL PLOIESTI VEST”

Descriere: Proiectul „Realizarea parcului municipal Ploiesti Vest inclusiv a cailor de acces si a retelelor edilitare specifice – Parc Municipal Ploiesti Vest” are ca obiectiv general, cresterea calitatii vietii locuitorilor din Polul de Crestere Ploiesti-Prahova, care corespunde obiectivului Domeniului major de interventie 1.1 – „Planuri integrate de dezvoltare urbana” prevazute de Ghidul Solicitantului din cadrul POR, Axa 1. si anume: „Cresterea calitatii vietii si crearea de noi locuri de munca in orase, prin reabilitarea infrastructurii urbane si imbunatatirea serviciilor urbane, inclusiv a serviciilor sociale, precum si prin dezvoltarea structurilor de sprijinire a afacerilor si a antreprenoriatului”.

Obiectivul general poate fi atins prin realizarea urmatoarelor obiective specifice:

O.S.1: Cresterea suprafetei de spatiu verde pe locuitor in decurs de 3 ani de la aprobarea proiectului.

O.S.2: Crearea unor spatii publice pentru recreere si relaxare in decurs de 3 ani de la aprobarea proiectului.

O.S.3: Crearea unor spatii publice pentru desfasurarea de activitati sportive pentru populatie in decurs de 3 ani de la aprobarea proiectului.

Investitie totala:  21.684.501 Euro

Beneficiar: Municipiul PLOIESTI

Calitatea in care am participat in cadrul contractului: Proiectare si Consultanta

Consultanta fonduri europene. Companie înfiinţată în anul 2000, cu scopul de a furniza servicii de consultanta fonduri europene, proiectare şi asistenţă tehnică, pentru diverse categorii de beneficiari (instituţii publice sau private), în cadrul unor proiecte complexe de infrastructură, derulate atât din fonduri proprii ale beneficiarilor, cât şi cu sprijin financiar nerambursabil, din partea Uniunii Europene.Experienţa societăţii s-a îmbogăţit permanent, pe parcursul celor 14 ani de activitate, INTERGROUP ENGINEERING S.R.L. oferind, în prezent, consultanta fonduri europene la cele mai înalte standarde de profesionalism. Suntem partenerul ideal dacă v-aţi propus accesarea de fonduri nerambursabile pentru proiectul dumneavostră. Indiferent de tipul de proiect, elaborăm pentru dumneavoastră întreaga documentaţie necesară pentru solicitarea finanţării și vă ajutăm să obţineţi fonduri sau să participaţi la proiecte cu componentă nerambursabilă. Fondurile europene nerambursabile sunt deosebit de birocratice și netransparente. Foarte ușor cineva se poate pierde in hăţișul de hotarâri. De aceea serviciile profesioniste de consultanta fonduri europene va sunt indispensabile. Ne adaptăm cerinţelor clienţilor şi identificăm oportunităţile de finanţare disponibile atât din surse interne cât şi externe. Variantele de finanţare din surse interne se referă atât la Programele Structurale şi de Investiţii cât şi la fondurile alocate de Guvernul României prin diverse programe.

Consultanta fonduri europene

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Start typing and press Enter to search