“RESEARCH INFRASTRUCTURES: FORESIGHT AND IMPACT” (RIFI)

 In FP7

“RESEARCH INFRASTRUCTURES: FORESIGHT AND IMPACT” (RIFI)

Descriere:  RIFI isi propune să dezvolte un cadru integrat metodologic pentru identificarea de oportunităţi de investiţii în infrastructuri de cercetare, precum şi o evaluare a efectelor socio-economice ale acestora. Acest instrument se aplică la o varietate largă de infrastructuri de cercetare naţionale şi europene la scară largă şi vrea sa sprijine munca ESFRI. Mai exact, in cadrul proiectului vor fi urmarite trei obiective distincte:

  • Dezvoltarea RIAM (Research Infrastructure Impact Assessment Methodology and measurement criteria) criterii pentru evaluarea impactului socio-economic al infrastructurilor de cercetare noi;
  • Testarea şi îmbunătăţirea metodologiei elaborate cu câteva studii de caz din cadrul infrastructurilor de cercetare;
  • Elaborarea unui cadru previziune pentru identificarea oportunitatilor de investitii in infrastructurile de cercetare.
  • Intergroup Engineering S.R.L. a participat la testarea RIAM prin realizarea studiului de caz pentru infrastructua de cercetare de la Magurele, jud. Ilfov –Extream Light Infrastructure- ELI –NP.

Investitie totala: –

Durata: 24 luni

Beneficiar: Comisia Europeana

Calitatea in care am participat in cadrul contractului: Parteneri

Consultanta fonduri europene. Companie înfiinţată în anul 2000, cu scopul de a furniza servicii de consultanta fonduri europene, proiectare şi asistenţă tehnică, pentru diverse categorii de beneficiari (instituţii publice sau private), în cadrul unor proiecte complexe de infrastructură, derulate atât din fonduri proprii ale beneficiarilor, cât şi cu sprijin financiar nerambursabil, din partea Uniunii Europene.Experienţa societăţii s-a îmbogăţit permanent, pe parcursul celor 14 ani de activitate, INTERGROUP ENGINEERING S.R.L. oferind, în prezent, consultanta fonduri europene la cele mai înalte standarde de profesionalism. Suntem partenerul ideal dacă v-aţi propus accesarea de fonduri nerambursabile pentru proiectul dumneavostră. Indiferent de tipul de proiect, elaborăm pentru dumneavoastră întreaga documentaţie necesară pentru solicitarea finanţării și vă ajutăm să obţineţi fonduri sau să participaţi la proiecte cu componentă nerambursabilă. Fondurile europene nerambursabile sunt deosebit de birocratice și netransparente. Foarte ușor cineva se poate pierde in hăţișul de hotarâri. De aceea serviciile profesioniste de consultanta fonduri europene va sunt indispensabile. Ne adaptăm cerinţelor clienţilor şi identificăm oportunităţile de finanţare disponibile atât din surse interne cât şi externe. Variantele de finanţare din surse interne se referă atât la Programele Structurale şi de Investiţii cât şi la fondurile alocate de Guvernul României prin diverse programe.

Consultanta fonduri europene

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Start typing and press Enter to search