CREAREA UNUI CENTRU DE EXCELENTA IN CERCETAREA CLINICA SI TRANSLATIONALA CA SUPORT PENTRU TRATAMENTUL PERSONALIZAT AL URGENTELOR CARDIOVASCULARE – CREDO

 In POS-CCE

CREAREA UNUI CENTRU DE EXCELENTA IN CERCETAREA CLINICA SI TRANSLATIONALA CA SUPORT PENTRU TRATAMENTUL PERSONALIZAT AL URGENTELOR CARDIOVASCULARE – CREDO

OBIECTIVE

Obiectivul general al proiectului este cresterea capacitatii de C-D in domeniul medicinei cardiovasculare a Spitalului Clinic de Urgenta Bucuresti, prin dotari cu echipamente de ultima generatie, intr-un interval de 1 an de la finantarea proiectului.

In vederea atingerii obiectivului general al proiectului este necesara indeplinirea urmatorului obiectiv specific ce corespunde axei prioritare 2:

Ca obiectiv specific, proiectul urmăreşte dezvoltarea infrastructurii de C-D in domeniul medicinei cardiovasculare prin achizitionarea de echipamente de cercetare de ultima generatie.

VALOAREA PROIECTULUI

Valoarea totală a proiectului este 36,9 milioane lei.

STADIUL PROIECTULUI

În execuție

Rezultatul direct al proiectului este crearea centrului de excelenta pentru cercetare CREDO care isi va desfasura activitatea in domeniul medicinei cardiovasculare, compus din  8 laboratoare de CD, din care 3 laboratoare nou infiintate si 5 laboratoare existente care vor fi modernizate prin dotarea cu echipamenet ultramoderne. Dupa implementarea proiectului, SCUB va avea 126 de echipamente de CD  din care 11 echipamente cu valoare peste 100.000 euro.

REZULTATE

Crearea unei infrastructuri de cercetare unice in Romania in  domeniul patologiei cardio-vasculare, cu puternic caracter interdisciplinar, competitiva pe plan regional si European.

Cresterea calitatii cercetarii in cadrul SCUB, prin accesul la echipamente si tehnologii de ultima ora si prin atragerea permanenta sau temporara de cercetatori formati in centre din strainatate cu rezultate semnificative in ariile tematice abordate.

Cresterea potentialului de participare in parteneriate nationale si internationale in Programul FP 7.

Consultanta fonduri europene. Companie înfiinţată în anul 2000, cu scopul de a furniza servicii de consultanta fonduri europene, proiectare şi asistenţă tehnică, pentru diverse categorii de beneficiari (instituţii publice sau private), în cadrul unor proiecte complexe de infrastructură, derulate atât din fonduri proprii ale beneficiarilor, cât şi cu sprijin financiar nerambursabil, din partea Uniunii Europene.Experienţa societăţii s-a îmbogăţit permanent, pe parcursul celor 14 ani de activitate, INTERGROUP ENGINEERING S.R.L. oferind, în prezent, consultanta fonduri europene la cele mai înalte standarde de profesionalism.

Consultanta fonduri europene

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Start typing and press Enter to search