“GRADINITA CU PROGRAM NORMAL” – STR. TRESTIOAREI NR.27

 In POR 2014-2020, Povesti Succes

Titlu proiect: “GRADINITA CU PROGRAM NORMAL” – STR. TRESTIOAREI NR.27

Descriere: Obiectivul General al proiectului il reprezinta: CRESTEREA CALITATII INFRASTRUCTURII EDUCATIONALE IN VEDEREA ASIGURARII ACCESULUI LA EDUCATIE TIMPURIE IN CADRUL MUNICIPIULUI PLOIESTI. Obiectivul general se poate indeplini prin realizarea urmatoarelor obiective specifice:

Obiectiv specific 1 Pentru indeplinirea Obiectivului General, Solicitantul propune urmatorul Obiectiv Specific (O.S.) principal: O.S.1 CRESTEREA CAPACITATII DE SCOLARIZARE IN INVATAMANTUL PRESCOLAR DIN CADRUL MUNICIPIULUI PLOIESTI CU 40 DE LOCURI IN TERMEN DE 20 LUNI DE LA SEMNAREA CONTRACTULUI DE FINANTARE. Masura 1 – Construire gradinita pentru invatamantul prescolar cu doua grupe, cu program normal, pentru o capacitate de 40 de locuri in termen de 20 luni de la semnarea contractului de finantare.

Obiectiv specific 2 Pentru indeplinirea Obiectivului General, Solicitantul propune urmatorul Obiectiv Specific suplimentar: O.S.2 ASIGURAREA CONDITIILOR CORESPUNZATOARE DESFASURARII PROCESULUI EDUCATIONAL IN TERMEN DE 20 LUNI DE LA SEMNAREA CONTRACTULUI DE FINANTARE. Masura 1 – Achizitionarea de echipamente de ultima generatie, inclusiv echipamente IT si mobilier adecvat procesului educational Masura 2 – Crearea unui spatiu destinat copiilor din categoria de varsta 3-6 ani in curtea gradinitei destinat activitatilor recreative si sportive

Investitie totala: 4.211.446,50 lei cu TVA

Beneficiar: UAT Municipiul Ploiesti

Calitatea in care am participat in cadrul contractului: Consultanta si proiectare.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Start typing and press Enter to search