CONSTRUIRE GRADINITA CU PROGRAM PRELUNGIT BULEVARDUL PETROLULUI

 In POR 2014-2020, Povesti Succes

Titlu proiect: CONSTRUIRE GRADINITA CU PROGRAM PRELUNGIT BULEVARDUL PETROLULUI

Descriere: Obiectivul General al proiectului il reprezinta: CRESTEREA CALITATII INFRASTRUCTURII EDUCATIONALE IN VEDEREA ASIGURARII ACCESULUI LA EDUCATIE TIMPURIE IN CADRUL MUNICIPIULUI PLOIESTI. Obiectivul general se poate indeplini prin realizarea urmatoarelor obiective specifice:

O.S.1 CRESTEREA CAPACITATII DE SCOLARIZARE IN INVATAMANTUL PRESCOLAR DIN CADRUL MUNICIPIULUI PLOIESTI CU 120 DE LOCURI IN TERMEN DE 23 LUNI DE LA SEMNAREA CONTRACTULUI DE FINANTARE. Masura 1 – Construire gradinita pentru invatamantul prescolar cu 6 grupe si cu program prelungit pentru o capacitate de 120 de locuri, in termen de 23 luni de la semnarea contractului de finantare.

O.S.2 ASIGURAREA CONDITIILOR CORESPUNZATOARE DESFASURARII PROCESULUI EDUCATIONAL IN TERMEN DE 23 LUNI DE LA SEMNAREA CONTRACTULUI DE FINANTARE. Masura 1 – Achizitionarea de echipamente de ultima generatie, inclusiv echipamente IT si mobilier adecvat procesului educational Masura 2 – Crearea unui spatiu destinat copiilor din categoria de varsta 3-6 ani in curtea gradinitei destinat activitatilor recreative si sportive Masura 3 – Asigurarea spatiilor optime pentru prepararea si servirea hranei in regim propriu pentru cele 6 grupe de copii.

Investitie totala: 14.044.953 lei cu TVA

Beneficiar: UAT Municipiul Ploiesti

Calitatea in care am participat in cadrul contractului: Consultanta si proiectare.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Start typing and press Enter to search