REGENERARE URBANA IN ZONA MARGINALIZATA A MUNICIPIULUI PLOIESTI, CARTIER RAFOV

 In POR 2014-2020, Povesti Succes

Titlu proiect: REGENERARE URBANA IN ZONA MARGINALIZATA A MUNICIPIULUI PLOIESTI, CARTIER RAFOV

Descriere: Obiectivul general al proiectului il reprezinta imbunătățirea regenerarii fizice, economice și sociale a comunității marginalizate din cartierul Rafov, municipiul Ploiesti, intr-o perioada de 28 de luni de la semnarea Contractului de finantare. Obiectivul general se poate îndeplini prin realizarea realizarea urmatoarelor obiective specifice:

OS 1 Integrarea sociala si culturala a populatiei cartierului Rafov prin construirea unui centru multifunctional cultural, inclusiv amenajare zona de recreere in strada Rafov 20B, in termen de 28 de luni de la semnarea contractului de finantare. Masurile propuse in vederea atingerii acestui Obiectiv Specific sunt urmatoarele: Masura 1 – Construirea unui centru multifunctional cultural si recreational cu o suprafaţă totala teren de 4702 mp din care suprafata construita de 626 mp (suprafata utila de 698 mp) si suprafata exterioara recreationala de 4076 mp pe strada Rafov 20B.

OS 2 Dezvoltarea comunitară si regenerarea fizica si economica a cartierului Rafov prin realizarea de lucrări de construcție/ reabilitare/ modernizare a utilităților de bază la scară mică: drumuri si alimentare cu apa si canalizare, in termen de 28 de luni de la semnarea contractului de finantare. Masurile propuse in vederea atingerii acestui Obiectiv Specific sunt urmatoarele:

Masura 1 – Construcție/ reabilitare/ modernizare strazi de importanta secundara

Masura 2 – Construcție/ reabilitare/ modernizare a utilitatilor de baza la scara mica: alimentarea cu apa si canalizare, iluminat public.

Investitie totala: 22.775.390 lei cu TVA

Beneficiar: UAT Municipiul Ploiesti

Calitatea in care am participat in cadrul contractului: Consultanta si proiectare.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Start typing and press Enter to search