MODERNIZARE DRUMURI COMUNALE: DC 8 VL GORGOTA, DC9 VL OGREA, DC9 TINOASA; DC 10 VALEA LUI DAN, DC MOSIA MICA, DC2 BACESTI, REABILITARE SI DOTARE CAMIN CULTURAL VL CRICOV, COMUNA VALEA LUNGA

 In PNDR

MODERNIZARE DRUMURI COMUNALE: DC 8 VL GORGOTA, DC9 VL OGREA, DC9 TINOASA; DC 10 VALEA LUI DAN, DC MOSIA MICA, DC2 BACESTI, REABILITARE SI DOTARE CAMIN CULTURAL VL CRICOV, COMUNA VALEA LUNGA

Descriere: Prin realizarea acestei investitii se va imbunatatii infrastructura rurala de pe raza Comunei Valea Lunga si se va ameliora accesul la drumurile judetene din zona. Tinand cont de starea actuala a drumurilor, de cresterea valorilor de trafic, pentru stoparea fenomenului de degradare cat si pentru imbunatatirea capacitatii importante, se impune necesitatea inceperii lucrarilor de modernizare a urmatoarelor drumuri:

-DC 8A Stubeie-Valea Lunga Gorgota(L=3,70 Km);

-DC10 Valea Lunga-Valea lui Dan(L=1,516 Km);

-DC9 -Valea Lunga Ogrea (L=3,263 Km);DC 9 – Tinoasa (L=458 m);

-Drum  DJ710A-Mosia Mica(L=1,758 km).

Pentru asigurarea continuitatii drumurilor la traversarea cursurilor de apa au fost proiectate poduri definitive din beton armat in urmatoarele puncte:

-pod peste paraul Izvoru la Mosia Mica, L=25,04 m;

-pod peste paraul Cricovul Dulce pe DC 9, L=39,29 m.

Obiectivul proiectului propus pentru actiunea „Reabilitare Camin Cultural VL CRICOV” consta in imbunatatirea accesului la serviciile publice de baza pentru populatia rurala.

Investitia totala: 2.971.078 Euro

Beneficiar: Comuna Valea Lunga, Judetul Dambovita

Calitatea in care am participat in cadrul contractului: Proiectant faza SF si Consultanta

Consultanta fonduri europene. Companie înfiinţată în anul 2000, cu scopul de a furniza servicii de consultanta fonduri europene, proiectare şi asistenţă tehnică, pentru diverse categorii de beneficiari (instituţii publice sau private), în cadrul unor proiecte complexe de infrastructură, derulate atât din fonduri proprii ale beneficiarilor, cât şi cu sprijin financiar nerambursabil, din partea Uniunii Europene.Experienţa societăţii s-a îmbogăţit permanent, pe parcursul celor 14 ani de activitate, INTERGROUP ENGINEERING S.R.L. oferind, în prezent, consultanta fonduri europene la cele mai înalte standarde de profesionalism. Suntem partenerul ideal dacă v-aţi propus accesarea de fonduri nerambursabile pentru proiectul dumneavostră. Indiferent de tipul de proiect, elaborăm pentru dumneavoastră întreaga documentaţie necesară pentru solicitarea finanţării și vă ajutăm să obţineţi fonduri sau să participaţi la proiecte cu componentă nerambursabilă. Fondurile europene nerambursabile sunt deosebit de birocratice și netransparente. Foarte ușor cineva se poate pierde in hăţișul de hotarâri. De aceea serviciile profesioniste de consultanta fonduri europene va sunt indispensabile. Ne adaptăm cerinţelor clienţilor şi identificăm oportunităţile de finanţare disponibile atât din surse interne cât şi externe. Variantele de finanţare din surse interne se referă atât la Programele Structurale şi de Investiţii cât şi la fondurile alocate de Guvernul României prin diverse programe.

Consultanta fonduri europene

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Start typing and press Enter to search