MODERNIZARE DRUMURI LOCALE, MODERNIZARE BAZA SPORTIVA, MODERNIZARE SI EXTINDERE PRIMARIE, DOTARI CAMIN CULTURAL SAT CIULNITA, AMENAJARE CENTRUL PENTRU PREVENIREA SI COMBATEREA VIOLENTEI IN FAMILIE SI CENTRUL DE INFORMARE SI CONSILIERE PENTRU PERSOANE AFLATE IN DIFICULTATE, IN SATELE CIULNITA SI POIANA

 In PNDR

MODERNIZARE DRUMURI LOCALE, MODERNIZARE BAZA SPORTIVA, MODERNIZARE SI EXTINDERE PRIMARIE, DOTARI CAMIN CULTURAL SAT CIULNITA, AMENAJARE CENTRUL PENTRU PREVENIREA SI COMBATEREA VIOLENTEI IN FAMILIE SI CENTRUL DE INFORMARE SI CONSILIERE PENTRU PERSOANE AFLATE IN DIFICULTATE, IN SATELE CIULNITA SI POIANA

Descriere: Drumurile propuse pentru modernizare fac parte din trama stradala a comunei Ciulnita si au o lungime totala de 10,854 km, din care :

– drumuri in comuna Ciulnita 4,452 km;

– drumuri in sat Ioan Ghica 2,010 km;

– drumuri in sat Poiana Ghimpati 4,392 km.

De asemenea se urmareste realizarea unei baze sportive cu vestiare si spatii anexe cu suprafata desfasurata de 952mp si reabilitarea terenului de fotbal al comunei. In prezent pe amplasamentul respectiv, exista un teren de fotbal omologat pentru competitii, fara dotari minimale (vestiare, grupuri sanitare), cu o imprejmuire mai mult figurativa.

In scopul conservarii specificului local si a mostenirii culturale din comuna Ciulnita se va realiza dotarea cu echipamente specifice a caminului cultural.

Pentru modernizarea si extinderea primariei comunei Ciulnita, in urma analizei situatiei existente, a cerintelor functionale, s-a constatat necesitatea includerii unor obiecte de investitii specifice. In cadrul investitiilor in infrastructura sociala se va finanta amenajarea urmatoarelor centre:”Centrul pentru prevenirea si combaterea violentei in familie si Centrul de informare si consiliere pentru persoane aflate in dificultate”,in satele Ciulnita si Poiana.

Investitia totala: 2.743.912 Euro

Beneficiar: Comuna Ciulnita, prin Consiliul Local Ciulnita

Calitatea in care am participat in cadrul contractului: Proiectant faza SF si Consultanta

Consultanta fonduri europene. Companie înfiinţată în anul 2000, cu scopul de a furniza servicii de consultanta fonduri europene, proiectare şi asistenţă tehnică, pentru diverse categorii de beneficiari (instituţii publice sau private), în cadrul unor proiecte complexe de infrastructură, derulate atât din fonduri proprii ale beneficiarilor, cât şi cu sprijin financiar nerambursabil, din partea Uniunii Europene.Experienţa societăţii s-a îmbogăţit permanent, pe parcursul celor 14 ani de activitate, INTERGROUP ENGINEERING S.R.L. oferind, în prezent, consultanta fonduri europene la cele mai înalte standarde de profesionalism. Suntem partenerul ideal dacă v-aţi propus accesarea de fonduri nerambursabile pentru proiectul dumneavostră. Indiferent de tipul de proiect, elaborăm pentru dumneavoastră întreaga documentaţie necesară pentru solicitarea finanţării și vă ajutăm să obţineţi fonduri sau să participaţi la proiecte cu componentă nerambursabilă. Fondurile europene nerambursabile sunt deosebit de birocratice și netransparente. Foarte ușor cineva se poate pierde in hăţișul de hotarâri. De aceea serviciile profesioniste de consultanta fonduri europene va sunt indispensabile. Ne adaptăm cerinţelor clienţilor şi identificăm oportunităţile de finanţare disponibile atât din surse interne cât şi externe. Variantele de finanţare din surse interne se referă atât la Programele Structurale şi de Investiţii cât şi la fondurile alocate de Guvernul României prin diverse programe.

Consultanta fonduri europene

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Start typing and press Enter to search