MODERNIZARE INFRASTRUCTURA ÎN COMUNA VALEA LUNGA, OBIECTIV MODERNIZARE DRUMUL CEAIRULUI; OBIECTIV AMENAJARE PARC PRIMARIE

 In PNDR

MODERNIZARE INFRASTRUCTURA ÎN COMUNA VALEA LUNGA, OBIECTIV MODERNIZARE DRUMUL CEAIRULUI; OBIECTIV AMENAJARE PARC PRIMARIE

Descriere:

Obiect: MODERNIZARE DRUMUL CEAIRULUI

Drumul propus pentru modernizare face parte din trama stradală a comunei Valea Lunga şi are o lungime totală de 1,150 km cu latime a părţii carosabile de 4,00 m, acostamente de 2 x 0,50 m şi şanţuri pentru scurgerea apelor. Profilele transversale vor fi sub formă de acoperiş cu două pante transversale cu valoarea de 2,5%, acostamentele având panta de 4%. Sistemul rutier a fost adoptat pentru clasa de trafic uşor şi va fi de tip nerigid alcătuit din îmbrăcăminţi asfaltice pe strat de bază din piatră spartă şi fundaţie din balast. Pentru colectarea şi evacuarea apelor de suprafaţă s-au prevăzut şanţuri şi podeţe tubulare cu diametre de 600 mm în cale curentă.

Obiect: AMENAJARE PARC PRIMARIE

Prin acest obiectiv se urmăreşte înfiinţarea unui parc – zone verzi, în Comuna Valea Lungă, în scopuri recreative atât pentru adulţi cât şi pentru copii. Amenajările propuse pentru Parcul din curtea Primăriei sunt după cum urmează:

– alei pietonale de-al lungul cărora se vor amplasa bănci de odihnă;

– spaţiile verzi se vor amenaja cu gazon şi vegetaţie joasă;

– amenajarea scuarurilor amplasate între alei cu suprafeţe decorative gazonate, cu accente de plante decorative;

– suprafeţe decorative realizate din pietriş natural;

– utilarea cu mobilier urban: bănci, recipiente selective pe categorii de deşeuri;

– se va reface împrejmuirea prin înlocuirea gardului existent cu un gard nou din lemn.

Investitia totala: 167.572 euro

Beneficiar: Comuna Valea Lunga, Judetul Dambovita

Calitatea in care am participat in cadrul contractului: Proiectant, Consultant

Consultanta fonduri europene. Companie înfiinţată în anul 2000, cu scopul de a furniza servicii de consultanta fonduri europene, proiectare şi asistenţă tehnică, pentru diverse categorii de beneficiari (instituţii publice sau private), în cadrul unor proiecte complexe de infrastructură, derulate atât din fonduri proprii ale beneficiarilor, cât şi cu sprijin financiar nerambursabil, din partea Uniunii Europene.Experienţa societăţii s-a îmbogăţit permanent, pe parcursul celor 14 ani de activitate, INTERGROUP ENGINEERING S.R.L. oferind, în prezent, consultanta fonduri europene la cele mai înalte standarde de profesionalism. Suntem partenerul ideal dacă v-aţi propus accesarea de fonduri nerambursabile pentru proiectul dumneavostră. Indiferent de tipul de proiect, elaborăm pentru dumneavoastră întreaga documentaţie necesară pentru solicitarea finanţării și vă ajutăm să obţineţi fonduri sau să participaţi la proiecte cu componentă nerambursabilă. Fondurile europene nerambursabile sunt deosebit de birocratice și netransparente. Foarte ușor cineva se poate pierde in hăţișul de hotarâri. De aceea serviciile profesioniste de consultanta fonduri europene va sunt indispensabile. Ne adaptăm cerinţelor clienţilor şi identificăm oportunităţile de finanţare disponibile atât din surse interne cât şi externe. Variantele de finanţare din surse interne se referă atât la Programele Structurale şi de Investiţii cât şi la fondurile alocate de Guvernul României prin diverse programe.

Consultanta fonduri europene

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Start typing and press Enter to search