TRAFIC ZONA INDUSTRIALĂ PLOIEŞTI VEST ŞI PLATFORMA INDUSTRIALĂ BRAZI

 In Povesti Succes

ACCESSIBILITATE ŞI FLUIDIZARE TRAFIC CĂTRE ZONA INDUSTRIALĂ PLOIEŞTI VEST ŞI PLATFORMA INDUSTRIALĂ BRAZI. BENEFICIAR: MUNICIPIUL PLOIEŞTI

OBIECTIVELE PROIECTULUI

Obiectivul general este reprezentat de creşterea calităţii vieţii prin îmbunătăţirea infrastructurii de transport urban din Polul de Creştere Ploieşti – Prahova.

Obiectivul specific al proiectului este dezvoltarea infrastructurii de transport în zona de Vest a Municipiului Ploieşti, într-o perioada de 30 de luni de la demararea procedurilor de implementare a proiectului.

VALOAREA PROIECTULUI

Valoarea totală a proiectului este 91.65 milioane lei.

STADIUL PROIECTULUI

În implementare

REZULTATE

Construcţia unui pasaj suprateran peste 5 fire de cale ferată, cu o lungime totală a lucrării de 471,60 m;

Extinderea de la două la patru benzi a infrastructurii rutiere existente;5a

Realizarea unui sens giratoriu care să faciliteze accesul către DN1 (Centura Municipiului Ploieşti), localitatea Strejnic, viitoarea autostrada A3 şi viitorul Parc ce vor fi amplasate în proximitate;

Construirea unor străzi de acces pentru riverani de-a lungul pasajului suprateran;

Realizarea iluminatului stradal;

Realizarea unui sistem de canalizare;

Devierea/protejarea unor reţele de utilităţi.

Consultanta fonduri europene. Companie înfiinţată în anul 2000, cu scopul de a furniza servicii de consultanta fonduri europene, proiectare şi asistenţă tehnică, pentru diverse categorii de beneficiari (instituţii publice sau private), în cadrul unor proiecte complexe de infrastructură, derulate atât din fonduri proprii ale beneficiarilor, cât şi cu sprijin financiar nerambursabil, din partea Uniunii Europene.Experienţa societăţii s-a îmbogăţit permanent, pe parcursul celor 14 ani de activitate, INTERGROUP ENGINEERING S.R.L. oferind, în prezent, consultanta fonduri europene la cele mai înalte standarde de profesionalism.

 

 

Consultanta fonduri europene

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Start typing and press Enter to search