TRANSPORT PUBLIC – TRAMVAIUL 101

 In Povesti Succes

CREŞTEREA MOBILITĂŢII TRANSPORTULUI PUBLIC PRIN REABILITAREA TRASEULUI TRAMVAIULUI 101

CU LUCRĂRI VIZÂND CALEA DE RULARE, STAŢII CU PEROANE ADAPTATE PERSOANELOR CU DIZABILITĂŢI, MATERIAL RULANT, ELEMENTE DE SEMNALIZARE ŞI AUTOMATIZARE. BENEFICIAR: MUNICIPIUL PLOIEŞTI

PROIECT DERULAT ÎN DOUĂ ETAPE

VALOAREA AGAUGATĂ A PROIECTULUI

Obiectivul general este reprezentat de creşterea calităţii vieţii prin îmbunătăţirea infrastructurii de transport urban din Polul de Creştere Ploieşti – Prahova.

În etapa I se propune modernizarea infrastructurii de transport public aferentă liniei de tramvai 101, pe o lungime de 3,32 km cale simplă de rulare, într-o perioadă de 18 de luni de la semnarea contractului de finanţare.

În etapa II se propune modernizarea infrastructurii de transport public aferentă liniei de tramvai 101, pe o lungime de 3,32 km cale simplă de rulare, într-o perioadă de 28 de luni de la semnarea contractului de finanţare.7b

Măsuri întreprinse pentru atingerea acestor obiective:

refacerea infrastructurii şi suprastructurii căii de rulare a tramvaiului;

refacerea liniei aeriene de contact;

refacerea stâlpilor de susţinere a reţelei de contact;

amenajări ale amprizei de tramvai inclusiv a staţiilor de tramvai;

amenajări legate de colectarea şi evacuarea apelor din precipitaţii şi a apelor de infiltraţie;

refacerea sistemului rutier adiacent căii de rulare a tramvaiului.

VALOAREA PROIECTULUI

Etapa I – 35,7 milioane lei.

Etapa II – 75,9 milioane lei.

STADIUL PROIECTULUI

În curs de implementare

REZULTATE

Modernizarea liniei de tramvai 101 şi a părţii carosabile aferente, prin intermediul proiectului integrat format din cele două etape, conduce la îmbunătăţirea infrastructurii rutiere în domeniul transportului urban din oraşul Ploieşti şi, implicit, a transportului public, în contextul dezvoltării teritoriale urbane din cadrul Polului de Creştere Ploieşti – Prahova.

Consultanta fonduri europene. Companie înfiinţată în anul 2000, cu scopul de a furniza servicii de consultanta fonduri europene, proiectare şi asistenţă tehnică, pentru diverse categorii de beneficiari (instituţii publice sau private), în cadrul unor proiecte complexe de infrastructură, derulate atât din fonduri proprii ale beneficiarilor, cât şi cu sprijin financiar nerambursabil, din partea Uniunii Europene.Experienţa societăţii s-a îmbogăţit permanent, pe parcursul celor 14 ani de activitate, INTERGROUP ENGINEERING S.R.L. oferind, în prezent, consultanta fonduri europene la cele mai înalte standarde de profesionalism.

Consultanta fonduri europene

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Start typing and press Enter to search