REABILITARE BAZA MATERIALA TRANSPORT AUTO (DEPOU TRAMVAIE SI AUTOBAZA TROLEIBUE SI AUTOBUZE).

 In POR 2014-2020, Povesti Succes

Titlu proiect: REABILITARE BAZA MATERIALA TRANSPORT AUTO (DEPOU TRAMVAIE SI AUTOBAZA TROLEIBUE SI AUTOBUZE).

Descriere: Asigurarea unui serviciu eficient de transport public de calatori în vederea reducerii emisiilor de echivalent CO2 din transport. Proiectul are un caracter integrat cu proiectele de achizitie mijloace de transport in comun (tramvaie, troleibuze si autobuze electrice) derulate in prezent de UAT Municipiul Ploiesti in parteneriat cu MDRAP intrucat aceste 4 proiecte pot functiona doar impreuna, ele find dependente unele de celelalte. Prin implementarea proiectului integrat (reabilitare si modernizare baza materiala impreuna cu achizitia de mijloace de transport in comun) UAT Municipiul Ploisti va putea asigura un serviciu eficient de transport public de calatori, fapt ce va conduce implicit la reducerea emisiilor de CO2 din transport. Obiectivul general se poate îndeplini prin realizarea realizarea urmatoareor obiective specifice:

OS 1: Cresterea standardelor de calitatate si siguranta a transportului public in Municipiul Ploiesti prin reabilitarea si modernizarea depoului de tramvaie in decurs de 36 de luni de la semnarea contractului de finantare.

OS 2: Cresterea standardelor de calitatate si siguranta a transportului public in Municipiul Ploiesti prin reabilitarea si modernizarea autobazei de troleibuze si autobuze electrice in decurs de 36 de luni de la semnarea contractului de finantare.

Investitie totala: 91 410 227,31 lei cu TVA

Beneficiar: UAT Municipiul Ploiesti

Calitatea in care am participat in cadrul contractului: Consultanta si proiectare.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Start typing and press Enter to search